Feyenoord morst opnieuw punten

april 2016 • Samenvattingen

De Heraclieden kwamen al vroeg op voorsprong door Robin Gosens. Feyenoord kwam vlak voor rust terug door een goal van de omstreden Michiel Kramer.

Na de rust werd Terence Kongolo uit voorzorg gewisseld en kwam Jan-Arie van der Heijden in de ploeg. Niet lang daarna scoorde Wouter Weghorst zijn twaalfde doelpunt van dit seizoen en keek Feyenoord opnieuw tegen een achterstand aan.

Een overtreding van Mike te Wierik zorgde echter voor een penalty en de ideale kans voor de Rotterdammers om de achterstand weg te poetsen. Marko Vejinovic miste echter en schoot de rebound hoog over.

Feyenoord bleef na de gemiste kans sterker, maar had een defensieve fout van Heracles nodig voor de 2-2. Eljero Elia redde uiteindelijk een punt voor zijn club.