Logo Voetbalblog
Wow, de nieuwe Career Mode van FIFA 19 wordt nóg zieker

augustus 2018 • FIFA-tips

Wow, de nieuwe Career Mode van FIFA 19 wordt nóg zieker

De carrière-modus van FIFA 18 was een fijne verrassing, want de spelmodus was grondig op de schop genomen. Toch bleek de nieuwe manier van onderhandelen, door middel van een echt gesprek, op den duur wat eentonig te worden.

Gelukkig is EA Sports de Career Mode in FIFA 19 niet vergeten. Sterker nog, het lijkt weer een stukje vetter te worden! Althans: als we ervan uitgaan dat deze gelekte beelden echt zijn.

Je perspraatjes bepalen je loopbaan

Als coach moet je uiteraard voor de camera verschijnen na een wedstrijd. In de nieuwe Career Mode kun je verschillende antwoorden geven op vragen en een verkeerd antwoord kan impact hebben op je carrière. Let dus op wat je zegt!

Career Mode FIFA 19

© YouTube

Customize je coach

Looks zijn belangrijk en dus kun je het uiterlijk van jouw coach volledig customizen. Of je hem tijdens wedstrijden ook langs de lijn ziet staan is niet bekend, maar dat lijkt aannemelijk.

Career Mode FIFA 19

© YouTube

Game plans en Champions League

En tenslotte is er in het gelekte menu van de Career Mode te zien dat je ‘game plans’ kunt instellen. Daar zitten bijvoorbeeld de standaard opties ‘Ultra Defending’ tot en met ‘Ultra Attacking’ bij, maar je kunt ze ook customizen. Verder zie je in hetzelfde menu live scores van de Champions League, dus ook dit lijkt onderdeel te worden van de nieuwe Career Mode. Wij kunnen alvast niet wachten om het zelf te proberen!

Career Mode FIFA 19

© YouTube

Career Mode FIFA 19

© YouTube

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog