Logo Voetbalblog
Helene Hendriks moet zich van FOX in strakke jurkjes wurmen
© Pro Shots

november 2017 • Fun

Helene Hendriks moet zich van FOX in strakke jurkjes wurmen

Hélène Hendriks doet mannelijk Nederland voortdurend versteld staan met haar uitdagende kledingkeuzes, maar de aantrekkelijke presentatrice dost zich niet vrijwillig zo uit.

De Brabantse verklapt aan de VARA Gids dat werkgever FOX Sports haar een ‘vrouwelijke’ kledingstijl opdringt. Vandaar al die leuke jurkjes. Soms gaat het haar echter te ver.

“Een paar keer heb ik kleding aangehad die ik echt onprettig vond”, legt Hélène in het tijdschrift uit. Zelf draagt ze het liefst een sweater, spijkerbroek en gympen draagt.  “Ooit stond ik op het veld met een veel te strak jurkje – dát moet ik nooit meer doen.”

“Maar als ik in de studio presenteer willen ze graag dat ik me netjes en vrouwelijk kleed. Op het veld zouden ze ook willen dat ik veel netter gekleed ga, maar ik heb toch wel bedacht dat ik daar mijn eigen stijl wil volgen. Daar hebben we zo nu en dan een gezonde discussie over.”

Dat voetbalminnend Nederland collectief op haar kwijlt, vindt ze geen enkel probleem. “Tsja, dat zal niet lang meer duren hè, haha, ik geniet er nog maar even van! Ach, ik kan dat, zoals heel veel dingen, makkelijk van me afzetten.”

Ook in Voetbal Inside worden de kledingkeuzes van Hélène gewaardeerd. Vooral door Johan Derksen:

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog