Logo Voetbalblog
Bizar gerucht: ‘Ajax werkt aan terugkeer Luis Suarez’
© Pro Shots

december 2017 • Transfers

Bizar gerucht: ‘Ajax werkt aan terugkeer Luis Suarez’

Oké, opgepast, dit is er eentje in de categorie ‘heel ongeloofwaardige transfergeruchten’. Maar potverdorie, wat zou het mooi zijn! Het Spaanse medium Don Balon meldt dat Ajax een bod heeft uitgebracht op Luis Suarez. Marc Overmars & co zien Suarez graag zijn carrière afsluiten in Amsterdam, weten de Spanjaarden.

Het bericht wordt gretig overgenomen door de Engelse tabloid Daily Star, al zou Lionel Messi roet in het eten willen gooien: volgens de krant heeft hij Suarez aangeraden gewoon in Barcelona te blijven. Nouhou, Lionel!

De geruchten komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. De gemakkelijk scorende Barca-aanvaller scoort dit seizoen niet zo makkelijk: Suarez wist het net nog maar zes keer te vinden. Een mager aantal tegenover de 28 van vorig seizoen, waarmee hij Cristiano Ronaldo voorbleef.

Tel daarbij op dat Suarez al vaker aangaf in Amsterdam naar zijn voetbalpensioen te willen toewerken, en één plus één is twee voor de geruchtenstorm. Dat het echt van een overgang komt lijkt onwaarschijnlijk. De aanvaller is nog maar 30 en zal de nodige salariseisen hebben.

Scoren lukte Suarez bij Ajax in ieder geval wel:

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog