Logo Voetbalblog
‘PSV ziet Pereiro voor circa 15 miljoen euro naar Rusland vertrekken’

juli 2019 • Transfers

‘PSV ziet Pereiro voor circa 15 miljoen euro naar Rusland vertrekken’

Volgens de Telegraaf vervolgt Gastón Pereiro zijn carrière in Rusland. PSV en Spartak Moskou zijn het volgens de krant eens geworden over een transfersom van ‘richting de vijftien miljoen euro’. Door de ophanden zijnde transfer ontbreekt Pereiro in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League. 

De 24-jarige aanvallende middenvelder kwam in 2015 voor circa zeven miljoen euro over van Club America. Pereiro was de afgelopen jaren nooit onomstreden bij de Eindhovenaren. In het begin van dit seizoen leek hij als aanvallende middenvelder een basisplaats te hebben veroverd. In de tweede seizoenshelft raakte hij zijn basisplaats kwijt en werd er door van Bommel veel gerouleerd op deze positie. Spelers als Ihattaren, Bergwijn en Sadilek kregen de voorkeur boven de negenvoudig Uruguayaans International. Een vertrek van Pereiro uit Eindhoven lijkt dan ook de beste oplossing voor alle partijen te zijn. 

Pereiro speelde in totaal 114 wedstrijden in het shirt van PSV. In deze wedstrijden kwam de Uruguayaan 42 keer tot scoren. Bovendien wist PSV met Pereiro in de gelederen zowel in 2016 als in 2018 beslag te leggen op de landstitel. 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog