Logo Voetbalblog
Van deze 5 foutjes in FIFA 18 kun je enorm profiteren
© YouTube

januari 2018 • Voetbalgames

Van deze 5 foutjes in FIFA 18 kun je enorm profiteren

Nog steeds moeite om je potjes in FIFA 18 te winnen? Hoeft toch helemaal niet, joh! FIFA heeft altijd wat slinkse manieren om de potjes naar je toe te trekken. Hier vijf ‘foutjes’ in de game op een rijtje. Misbruik ze naar hartelust…

5. Stop elke strafschop met dit mega-simpele trucje

Als je een beetje oog voor detail hebt, kun je elke strafschop in FIFA 18 gemakkelijk uit de lucht plukken. Let gewoon op het hoofd van de penaltynemer. Kijkt hij naar links, dan zal hij de linkerhoek pakken. Kijkt hij naar rechts, dan gaat hij voor de rechterhoek. Ja, het is echt zo simpel.

Met dit geheime trucje pak je elke strafschop in FIFA 18

© YouTube

4. Onbeperkt geld verdienen in Career Mode doe je zo

Lionel Messi in je Eredivisie-cluppie, wie wil dat nou niet? Helaas duurt het lang voor je daar in Career Mode genoeg centjes voor hebt. Maar er is een simpel trucje om binnen no-time gratis geld te verdienen. Hier lees je stap voor stap hoe dat moet.

Met dit trucje krijg je onbeperkt geld in Career Mode

© YouTube

3. Gebruik deze ‘geheime’ sprint boost

YouTuber Ovvy zweert dat je deze snelheidsboost zelfs met de allertraagste speler van de game kunt uitvoeren. Houd L1 (LB voor Xbox) ingedrukt op je controller en kies een andere richting met je stick. Voila: je speler spurt ervandoor! Een ideale manier om snel de ruimte te zoeken als je ingesloten wordt.

2. Deze corner is niet te verdedigen

Ben jij zo iemand die diep zucht als hij een corner krijgt? Geen nood. Zorg voor een hoekschopnemer met een curve van minstens 85 en een free kick accuracy van minimaal 75. Positioneer de gele cirkel net buiten het binnenste doelgebied. Zodra je de corner neemt, zorg je dat je het cirkeltje langzaam in het doelgebied schuift. En ziedaar: zelfs kleine voetballers koppen de bal met deze lage voorzet in doel.

1. Afstandsschoten zijn té simpel, dus maak er misbruik van

Afstandsschoten zijn misschien wel de meest effectieve manier om een goal mee te pikken in FIFA 18. Dat is al jaren zo, dus blijkbaar lukt het EA Sports niet om een balans te vinden. Zorg dat je net buiten het strafschopgebied aanlegt met de kracht van 2,5 tot drie balkjes. Kies een hoek uit, en zorg voor een geplaatst schot (R1 ingedrukt houden). Een gegarandeerd doelpunt is het gevolg.

Bonus: speel in het stadion van Boca Juniors, en vooral niet in San Siro!

In dit stadion win je meer potjes in FIFA 18, en in deze minder

© YouTube

Voor een optimale speelervaring moet je volgens de kenners van Reddit in het stadion van Boca Juniors zijn. Hier zijn de lichteffecten en schaduwen ideaal afgesteld en heb je een perfect overzicht. Kies vooral niet voor het San Siro van AC Milan en Inter. Er zijn verhalen bekend van mensen die misselijk werden van deze voetbaltempel, omdat de camera zo heen en weer zwiept.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog