Logo Voetbalblog
“Als je geld kunt pakken, moet je het ook doen”
© Pro Shots

april 2016 • Voetbalnieuws

“Als je geld kunt pakken, moet je het ook doen”

In gesprek met VoetbalPrimeur laat de oud-jeugdtrainer zich uit: “Ik hoop dat hij naar Italië gaat, daar leert hij echt verdedigen. Ik denk wel dat hij dat kan.” De jongeling moet zich verder ontwikkelen, volgens Paap.

“Je kan hem vergelijken met Stefan de Vrij. Hij moet nog wel harder worden, meedogenlozer. Dat is hij nu nog niet”, aldus de oud-trainer van Van Beek. “Zijn bal naar voren is goed, hij is snel en in de lucht is hij heel sterk. Maar hij moet nog veel leren. Heel veel jonge jongens beginnen aardig, maar krijgen een terugslag.”

Op de vraag wanneer Van Beek moet verhuizen naar het buitenland heeft Paap een duidelijk antwoord: “Je zou zeggen: blijf nog één à twee jaar bij Feyenoord. Maar als ze het eerder kunnen doen, dan moeten ze het eerder doen.”

“Spelers gaan vaak te vroeg naar het buitenland. Maar aan de andere kant: als je geld kunt pakken, moet je het ook doen. Als hij over een halfjaar zijn been breekt, moet er wel geld op de rekening komen te staan”, besluit Paap zijn verhaal.

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog