Logo Voetbalblog
Beckham steunt Van Gaal
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

Beckham steunt Van Gaal

De voormalig United-ster neemt het op voor de Nederlandse coach: “Van Gaal is een zeer ervaren trainer met een grote reputatie. Maar niemand wordt beter als alles wat je doet onder een vergrootglas komt te liggen.”

Door dramatische resultaten staat de club inmiddels vijfde in de Premier League en is United uitgeschakeld in de Champions League. De Engelse media speculeren er al maanden op los: Van Gaal wordt ontslagen. Tot op heden staat de Nederlander nog steeds aan het roer en boekte zijn ploeg afgelopen maandag een 3-0 overwinning op Shrewsbury Town in de FA Cup.

Beckham denkt wel dat Van Gaal de juiste man is om de Red Devils op de weg terug te helpen. “Soms heeft iemand tijd nodig om te kunnen stralen. Het is niet makkelijk om de manager te zijn van een club als Manchester United.”

 

Toch snapt de Engelsman de kritieken wel: “Natuurlijk moet je naar de resultaten en de manier van spelen kijken. De fans morren niet voor niets, zij hebben een grote stem in het geheel. Maar ik hoor over Van Gaal alleen maar goede verhalen: over zijn persoonlijkheid, zijn leiderschap en zijn kwaliteiten als trainer.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog