Logo Voetbalblog
Bronckhorst spiegelt zich aan PSV
© Pro Shots

september 2018 • Voetbalnieuws

Bronckhorst spiegelt zich aan PSV

Feyenoord begon met uitschakeling in Europa slecht aan het seizoen en staat nu vijf punten achter op koploper PSV. Van Bronckhorst weet dat zijn club nu in de underdogrol zit, maar vindt dat niet erg:”Ik stoor me daar niet aan. Wij focussen op het werk dat we doen en niet op wat men schrijft.”

Hij kijkt wel naar de concurrenten: “Ajax en PSV spelen allebei op Champions League-niveau. Ze hebben een aantal goede transfers gemaakt, wij hebben niet heel veel aankopen gedaan. Zij hadden een positieve start met plaatsing voor de Champions League, wij vlogen eruit in de Europa League en verloren de eerste wedstrijd in de eredivisie. Dat is een verschil. Maar vorig jaar zat PSV in hetzelfde schuitje en werden wel kampioen. De competitie is nog heel lang.”

Zondag wacht Vitesse, een lastige opponent: “Ze hebben een trainer die hamert op discipline in de veldbezetting, aanvallend en verdedigend. Voorin hebben ze spelers die het verschil kunnen maken met spelers als Matavz, Beerens en Ødegaard. Een gevaarlijke ploeg dus, waar we graag wat afstand van nemen.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog