Logo Voetbalblog
Bruma: “Heilig van overtuigd dat Ajax steekje laat vallen”
© Pro Shots

april 2016 • Voetbalnieuws

Bruma: “Heilig van overtuigd dat Ajax steekje laat vallen”

De Nederlandse verdediger had vorig jaar nog wel eens last van wisselvallige optredens, maar dit jaar weet hij over zichzelf te zeggen dat het een stabiel seizoen was. “Dat onstuimige moest eruit. Weg met die 7 en dan weer een 3. De 6 is dit seizoen de ondergrens, en van daaruit stabiel steeds naar een hoger gemiddelde toewerken”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

In de titelrace wacht PSV een moeilijke opgave. De Eindhovenaren staan twee punten achter op koploper Ajax, en het doelsaldo van PSV is een stuk lager dan die van de Amsterdammers. Hier wil Bruma echter niks van horen, want volgens hem gaat het gewoon lukken om de titel binnen te slepen.

“Zolang wij onze wedstrijden blijven winnen, mag Ajax geen steekje laten vallen. En dat zie ik nog wel gebeuren”, spreekt hij vol vertrouwen. “Kijk je feitelijk naar onze uitslagen in de Eredivisie, dan hebben we rond de Champions League-duels te veel punten gemorst. Als we die Europese wedstrijden doordeweeks niet hadden gehad, was dat niet gebeurd. Ben ik heilig van overtuigd.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog