Logo Voetbalblog
Clubicoon veegt de vloer aan met Ajax
© Wikipedia

september 2015 • Voetbalnieuws

Clubicoon veegt de vloer aan met Ajax

De club staat ongeslagen bovenaan en in de competitie krijgen de Amsterdammers nauwelijks treffers tegen maar het spel is niet om aan te gluren.

Rep sukkelde vorige week tegen Celtic bijna in slaap op zijn stoeltje in de Arena en ook zondag kon de voormalig aanvaller zijn ogen amper open houden.

,,Dat is toch niks nieuws? Ik verveel me al vijf jaar als ik naar Ajax kijk.”, vertelt Rep aan het AD.  “Ajax moet zijn flair terug krijgen maar met dit aankoopbeleid kun je dat vergeten. Er is de laatste jaren geld uitgegeven aan onder meer Lerin Duarte, Mike van der Hoorn, Daley Sinkgraven, Nemanja Gudelj. Zeker die laatste twee zijn prima spelers hoor. Maar geen jongens waar iedereen het drie dagen na de wedstrijd nog over heeft. Anwar El Ghazi heeft die potentie, maar ook bij hem zijn het maar momenten.”

De kritische noot lijkt met name gericht aan technisch directeur Marc Overmars. ,,Waarom speelt Hakim Ziyech niet bij Ajax? Of pikten ze Dusan Tadic niet op toen hij nog bij FC Groningen speelde? Spelers van wie je echt kunt genieten. Die mis ik gewoon bij Ajax. Eigenlijk is Luis Suárez de laatste die dat echt had. Maar dat is voor mijn gevoel een eeuwigheid geleden.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog