Logo Voetbalblog
“Dan zeg ik: Ajax wordt het niet”

mei 2016 • Voetbalnieuws

“Dan zeg ik: Ajax wordt het niet”

“Nee, Ajax gaat het niet worden. Dat zeg ik je bij dezen. Ik kan me niet voorstellen dat die club het gaat worden, laat ik het zo zeggen. Waarom? Als ik de clubs hoor die allemaal interesse hebben en de transfersommen die daarmee gemoeid zijn, dan zeg ik: Ajax wordt het niet. Het zijn voornamelijk buitenlandse clubs die interesse hebben. Maar het is mijn mening. We moeten afwachten”, vertelt de AZ-trainer aan FOX Sports.

Over de andere clubs die interesse tonen is Van den Brom ook op de hoogte, maar hij wil nog niet geloven dat de interesse concreet is.”Iedereen zegt het, maar ik ga het pas geloven als Max Huiberts (technisch directeur, red) mij roept en zegt dat er een akkoord ligt met een andere club. Zolang dat niet zo is, is hij speler van ons”, aldus Van den Brom.

Janssen zelf wilde na afloop van het duel tegen De Graafschap ook nog iets kwijt tegenĀ FOX Sports. Was het zijn laatste thuiswedstrijd? “Laten we hopen voor dit seizoen sowieso”, lacht hij. Na enig aandringen: “Natuurlijk kan ik vertrekken. Natuurlijk. Ik ben ambitieus. We gaan het zien in de zomer.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog