Logo Voetbalblog
Heeft Fresia Cousiño Arias een vriend?
© Instagram

juni 2024 • Voetbalnieuws

Heeft Fresia Cousiño Arias een vriend?

Fresia Cousiño Arias is het zonnetje dat wekelijks je tv binnenkomt bij ESPN. De presentatrice van Chileense afkomst is een van de weinige vrouwelijke tv-gezichten in de voetbalwereld, en vervult die rol met verve. Maar jij bent natuurlijk benieuwd naar die ene vraag: heeft Fresia al een vriend?

Net als wel meer van haar collega’s (zoals Helene Hendriks) is ze daar niet heel open over. We weten wel dat Fresia een aantal jaar gelukkig was met ene Brian Bijvoet, een filmmaker. Die liefde is al een tijdje over, zo bleek uit de weggehaalde Instagram-foto’s.

Aan mannelijke aandacht geen gebrek voor Fresia, blijkt uit een interview met de presentatrice. “Ik kijk wel eens in die aparte inbox van mensen die ik niet volg, maar dat ga ik niet allemaal af”, vertelde ze ooit aan Voetbalzone. “Er zitten ook heel rare dingen tussen. Foto’s… Moet ik verder gaan? Nee toch? Of reacties van ‘Oh, daar heb je haar weer!”

Maar de geïnteresseerden komen van een koude kermis thuis. Aan JAN Magazine verklapte ze in 2023 samen te zijn met ene Eva. En het is behoorlijk serieus, want de twee lieten samen een huis bouwen. “Voor het eerst durf ik met iemand samen naar de toekomst te kijken”, waren haar veelzeggende woorden.

Naar het uiterlijk van Eva blijft het gissen: op haar Instagram houdt Fresia het vooral professioneel. Gelijk heeft ze.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog