Logo Voetbalblog
“Ik hoop dat ik nog heel lang mag blijven”
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

“Ik hoop dat ik nog heel lang mag blijven”

“Ik hoop dat ik nog heel lang bij Ajax mag blijven voetballen en daar doe ik mijn uiterste best voor”, vertelt Younes op de site van de Amsterdammers. “Op vrije dagen sta ik graag op het trainingsveld.”

“Je moet bezig blijven, blijven trainen. Ik hoop nog grote stappen te kunnen maken en dat ik elke dag blijf leren. Ajax is bij uitstek de plek om je talenten te ontwikkelen. Dat is zo mooi aan deze club”, klinkt het.

“Ik ben een jongen die op zijn gevoel af gaat. Voordat ik bij Ajax begon, kreeg ik best wat aanbiedingen van clubs”, geeft de Duitser toe. “Maar toen ik Frank de Boer ontmoette, voelde het meteen goed. Ik wist dat ik op de goede plek.

“Frank was eerlijk tegen me en dat kon ik erg waarderen. Hij hemelde me niet op, maar was juist realistisch. Hij zei ‘Amin, we weten dat je talent hebt, maar je zult keihard moeten werken’. Fijn vond ik dat, want het was eerlijk en oprecht, zonder schone schijn.”

“Ik heb veel waardering voor de club en zijn mentaliteit. Het is bijzonder om tussen zoveel jonge voetballers te spelen. Je wordt elke dag geconfronteerd met fris talent. Dat houdt de boel scherp. Ajax is een eerlijke club, waar eerlijk voetbal wordt gespeeld. Dat past bij me. Ik denk dat je die mentaliteit bij vrij weinig andere clubs terug zal vinden”, besluit Younes, die jaagt op zijn eerste titel bij Ajax.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog