Logo Voetbalblog
Jaap Stam ramt er op los

mei 2019 • Voetbalnieuws

Jaap Stam ramt er op los

Aan het einde van de voetbalcompetities worden er naar jaarlijkse traditie tal van benefietwedstrijden gespeeld met ex-spelers van grote clubs.

Manchester United besloot dit jaar, ter gelegenheid van de historische Champions League overwinning in 1999, de finale tegen Bayern M√ľnchen nog eens over te doen. De wedstrijd eindigde in een 5-0 overwinning voor de Engelsen.

Bij Manchester United stonden oud bekenden zoals Dwight Yorke, David Beckham, Nicky Butt en Paul Scholes tussen de lijnen. In de verdediging was er plaats voor niemand minder dan ex-international en huidig trainer van Feyenoord Jaap Stam.

Onderstaand filmpje bewijst dat Stam nog steeds zijn mannetje kan staan op een voetbalveld. In enkele seconden ramt hij maar liefst 3 tegenspelers omver. Het is duidelijk dat Stam de term ”vriendschappelijke wedstrijd” aan zijn laars heeft gelapt.

Huidig trainer en ex-ploeggenoot bij Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer was onder de indruk van onze landgenoot. Na de wedstrijd liet hij volgende woorden optekenen: “Wie mij het meest opviel? Jaap en Ronny!”, “Bij Manchester United kunnen we die twee nog goed gebruiken.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog