Logo Voetbalblog
Kerstmaaltijd? Dit zijn de duels die je móét zien!

december 2015 • Voetbalnieuws

Kerstmaaltijd? Dit zijn de duels die je móét zien!

26-12-2015 | Liverpool – Leicester 16.00 uur

Liverpool kent een mindere periode, maar Leicester City is toch écht de stunt van het jaar. Jij wil toch ook niet missen hoe Claudio Ranieri en zijn manschappen opnieuw weten te stunten? Of is Jürgen Klopp de man die weet hoe hij van Vardy en co moet winnen? Een mooi voorgerecht voor het kerstdiner.

26-12-2015 | Southampton – Arsenal 20.45 uur

Kerst met de familie Koeman. Dat moet de kerstgedachte wel een beetje voeden. Voeg daarbij toe dat Mesut Özil in topvorm verkeerd en je hebt het ideale toetje voor de tweede kerstdag. Nee hoor, geen soufflé. Gewoon ouderwets een Engels potje voetbal om bij na te tafelen.

28-12-2015 | Manchester United – Chelsea 18.30 uur

Let even goed op met overige afspraken. Tussen kerst en oud en nieuw wordt er ook nog gevoetbald. Maandagavond om 18.30 is er niets en niemand die tussen het duel Manchester United en Chelsea mag komen. Twee ploegen die niet in vorm zijn, maar op papier gewoon nog een kraker. Bovendien: als Van Gaal verliest wat gebeurt er dan?

 

29-12-2015 | Leicester City – Manchester City 20.45 uur

Dé nummer één tegen dé nummer drie. Dit is de wedstrijd voor Leicester City om te laten zien dat ze echt voor het kampioenschap gaan. Op het moment van schrijven staat Leicester zes punten voor op Manchester City. Dat zouden er dus negen kunnen worden.

30-12-2015 | FC Barcelona – Real Betis 20.30

De nieuwe wereldkampioen sluit het jaar af met een duel tegen Real Betis. Rafael van der Vaart is weer fit bij Betis en zal hoogstwaarschijnlijk spelen, maar verwacht wordt dat zijn ploeg kapot wordt gespeeld door Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar. Deze Spaanse samba-show is een mooie manier om de dag erna het jaar op een goede manier uit te knallen.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog