Logo Voetbalblog
Lodewijks teleurgesteld in Feyenoord: “Erg dat ze daar niet bij stilstonden”
© Pro Shots

november 2017 • Voetbalnieuws

Lodewijks teleurgesteld in Feyenoord: “Erg dat ze daar niet bij stilstonden”

De ex-doelman en keeperstrainer maakte in de zomer van 2016 de overstap naar Everton, na een lang dienstverband in Rotterdam-Zuid. Lodewijks beleefde in 2015 een persoonlijk drama, toen zijn vrouw plotseling stierf bij een auto-ongeluk.

“Overal waar ik met Feyenoord kwam, werd ik er, goed bedoeld overigens, mee geconfronteerd”, vertelt hij aan Helden Online. “In Engeland was ik anoniem. Het enige dat ik heel vervelend vond, was dat ik geen afscheid kon nemen van de supporters die ons zo gesteund hadden.”

Lodewijks was voornemens tijdens Feyenoord – PSV van vorig seizoen afscheid te nemen van beide supportersgroepen, die hem hartstochtelijk hadden gesteund. Dat mocht echter niet van de directie en technische staf, kreeg hij van technisch directeur Martin van Geel te horen. Het mogelijke kampioenschap was in die wedstrijd belangrijker.

Dat schoot de oud-doelman in het verkeerde keelgat. “Ik vind het heel erg dat Feyenoord er geen enkel moment stil bij heeft gestaan wat het voor mij betekende de supporters te kunnen bedanken na alles wat ze voor ons hadden gedaan. Ze hebben het niet meegemaakt, denk ik dan altijd maar, dus ze weten niet hoe het voelt. Ik heb een mail gestuurd met op het einde: ‘Voel niet de verplichting om hierop te reageren.’ Ik heb ook nooit antwoord gekregen.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog