Logo Voetbalblog
Oud-spits: “Hij speelt zo bij Ajax of PSV”
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

Oud-spits: “Hij speelt zo bij Ajax of PSV”

De laatste weken is AZ-spits Janssen helemaal hot. Hij scoort aan de lopende band en wordt zelfs genoemd bij Oranje. Zelf laat de spits weten dat hij eerst bij AZ nog beter wil worden.  Dat hij überhaupt bij Oranje genoemd wordt, vindt hij al geweldig, maar hij ziet het niet zo snel gebeuren.

Zijn coach, John van den Brom, denkt daar heel anders over en ook oud-spits Michael Mols laat in gesprek met VI weten dat Janssen klaar is voor een stap hogerop: “Als hij zich zo door blijft ontwikkelen, speelt hij zo bij PSV of Ajax.”

Feyenoord, de club waar hij opgroeide en in 2013 moest vertrekken, is ook een optie. Gaston Taument, zijn vroegere jeugdtrainer, laat zich uit over Janssen: “Je hebt zoveel jongens die eerst een paar stappen terug nodig hebben om er vervolgens heel veel vooruit te kunnen zetten. Rick Dekker, eveneens een ex-speler van ons, doet het nu ook uitstekend bij PEC Zwolle. En zo zijn er talloze voorbeelden. Ik sluit niet uit dat we Vincent Janssen straks alsnog zien in Feyenoord 1.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog