Logo Voetbalblog
PSV-fan doet aangifte tegen KNVB en Makkelie
© Pro Shots

april 2016 • Voetbalnieuws

PSV-fan doet aangifte tegen KNVB en Makkelie

Ajax kreeg zondag een omstreden penalty mee en wist daardoor een punt binnen te halen tegen FC Utrecht. Na de wedstrijd gaf Makkelie al aan dat hij de penalty niet had moeten geven.

“Dat scheidsrechter Makkelie vlak voor tijd een penalty geeft aan Ajax terwijl er niets aan de hand is, is voor mij eens te meer een teken dat het bij de scheidsrechters flink fout zit”, aldus de supporter tegenover Omroep Brabant.

De KNVB moet het ook ontgelden: “En aangezien de scheidsrechter deel uitmaakt van de bond doe ik ook aangifte tegen de KNVB. Puur omdat ik het beu ben dat Ajax steeds voorgetrokken wordt. Wat er tijdens de wedstrijd Ajax – FC Utrecht gebeurde met die penalty vlak voor tijd slaat nergens op. FC Utrecht wordt enorm benadeeld en PSV ook. Daarom wil ik de bond en Makkelie aanpakken.”

De PSV-fan vindt dat de Amsterdammers vaker door de scheidsrechters bevoordeeld worden en wil dat laten stoppen door de aangifte. “We praten hier over al dan niet Europees voetbal voor FC Utecht, over al dan niet Champions League voor PSV. Dan heb je het over miljoenen aan euro’s die nu misschien naar andere clubs gaan. Dat kan niet waar zijn.”

“En dat allemaal vanwege een slechte beslissing van de scheidsrechter, die daarmee de uitslag van het duel bewust beïnvloedt. Dat is dus matchfixing”, vindt de supporter.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog