Logo Voetbalblog
Sana reageert op incident met cornervlag
© Pro Shots

april 2016 • Voetbalnieuws

Sana reageert op incident met cornervlag

De oud-Ajacied gooide een cornervlag naar de fans van IFK Göteborg, nadat hij werd bekogeld met vuurwerk en bierglazen. De vleugelaanvaller van Malmö FF heeft donderdag gereageerd op het incident.

“Ik heb veel pijn aan mijn oren en in mijn hoofd. Ik weet nog steeds niet echt wat er is gebeurd”, vertelt hij op de site van Malmö. Sana was bezig aan de warming-up toen er rotjes naar hem werden gegooid, die vervolgens afgingen vlak naast zijn voeten.

“Ik ben nog nooit zo geschokt en boos geweest. Ik heb meerdere jaren voor IFK Göteborg gespeeld en ik heb alle respect voor de vereniging en de supporters. Het gejoel en de beledigingen kan ik hebben, maar het gaat te ver wanneer iemand mij probeert te verwonden.”

“Nu kom ik uit de shock en voelt het gooien van de cornervlag als de domste fout van mijn leven. Er zijn veel jonge mensen die kijken naar mij en ik wil heel graag mijn excuses aanbieden”, zegt Sana.

Malmö zal geen disciplinaire maatregelen treffen tegen de vleugelspeler. “Hij reageert op basis van de shock. Het was zeker geen goede reactie, maar ik kan het begrijpen”, aldus Niclas Carlnén, directeur van de club.

Sana wil het incident verder vergeten: “Ik probeer er niet teveel over na te denken. Het is één persoon die dit heeft gedaan en hij moet niet proberen mijn liefde voor voetbal te vernietigen.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog