Logo Voetbalblog
Schrijft PSV geschiedenis in Madrid?

maart 2016 • Voetbalnieuws

Schrijft PSV geschiedenis in Madrid?

Vlaggenschip
Terwijl het Nederlands elftal aan alle kanten teleur heeft gesteld en het EK 2016 in Frankrijk aan zich voorbij moet laten gaan, is PSV de strohalm geworden waar de Nederlandse voetballiefhebber zich aan vast houdt. Plaatsing voor de knock-out fase van de Champions League was al bijna tien jaar niet meer gelukt. PSV werd vooraf ook niet geacht dit zomaar even te flikken. Met Manchester United en VfL Wolfsburg in de poule leek de Europa League het maximaal haalbare. De Eindhovenaren zorgde voor een enorme verrassing door United uit het Champions League te knikkeren en zich te plaatsen voor de laatste zestien van het miljoenenbal. Daarmee is PSV het vlaggenschip geworden van het Nederlandse voetbal. De 0-0 in Eindhoven werd gevierd als een overwinning, temeer omdat de wedstrijd met 10 man moest worden uitgespeeld.

Luuk de Jong terug aan boord
Pereiro moet vanwege die rode kaart het duel in Madrid aan zich voorbij laten gaan, maar daar tegenover staat de terugkeer van topscoorder Luuk de Jong. De spits is dit seizoen al goed voor 22 treffers: 18 in de Eredivisie, twee in de KNVB-Beker en twee in de Champions League. Eén doelpunt is al genoeg voor PSV, dat de laatste wedstrijden continu de ‘nul’ weet te houden. Lukt dat dinsdag weer en weet het minimaal eenmaal te scoren, dan worden spelers die hierop hebben ingezet via www.voetbalgokken.nl beloond met een mooie uitkering: x 11,00 de inleg.

Vertrouwen in PSV wordt beloond
Bij een inleg van 25 euro komt dit neer op een feestelijk bedrag van 275 euro. Bij winst schrijft PSV dus niet alleen geschiedenis, het zorgt ook voor een flinke uitkering bij gokkers die vertrouwen tonen in de ploeg uit Eindhoven. De 1-1 tegen SC Heerenveen heeft geen invloed op de quoteringen voor deze CL-wedstrijd. Wellicht dat de clash tegen Ajax – komend weekend – wel meespeelt in het wedstrijd van dinsdag. Als de Eindhovenaren een kansloze achterstand oplopen, zou Cocu weleens kunnen kiezen voor een aantal strategische wissels.

Madrid populair
Atletico heeft geen last van titelstress. De achterstand op FC Barcelona is al zo groot, dat de wedstrijd  tegen PSV de hoogste prioriteit heeft bij de Spanjaarden. In de pre-wedstrijd quoteringen is de ploeg uit Madrid dan ook populair.

Gaat PSV het schip in of komt het met de Zilvervloot uit Spanje terug naar Eindhoven? “Afgelopen weekend waren we teleurgesteld na de 1-1, dinsdag tekenen we voor deze uitslag”, zegt Cocu met een knipoog. Bij een dergelijke puntendeling zou PSV doorstoten naar de volgende ronde.

Heb jij vertrouwen in een goede afloop voor PSV? Of denk je dat Atletico Madrid uiteindelijk doorstoot naar de kwartfinales van de Champions League? Via de website www.voetbalgokken.nl vind je de meest aantrekkelijke quoteringen voor deze spannende wedstrijd tussen Atletico Madrid tegen PSV Eindhoven.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog