Logo Voetbalblog
Update: ‘Aanvaller staat open voor vertrek bij Ajax’
© Pro Shots

december 2017 • Voetbalnieuws

Update: ‘Aanvaller staat open voor vertrek bij Ajax’

Amin Younes is al een tijdje geblesseerd en de kans is aanwezig dat de aanvaller van Ajax zijn laatste wedstrijd in Amsterdam al heeft gespeeld. Volgens Marca staat de Duits international hoog op het verlanglijstje van Real Betis.

Lorenzo Serra Ferrer, de technisch directeur, is volgens het Spaanse medium bezig met versterkingen voor de winter en Younes zou openstaan voor een vertrek bij Ajax.

De Duitser denkt namelijk dat speelminuten in een sterkere competitie dan de Eredivisie zijn kansen op WK-deelname volgend jaar zouden vergroten. Younes speelde tot dusver 96 wedstrijden voor Ajax.

De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2018, al heeft Ajax een optie om hem een jaar langer vast te leggen. Naast Real Betis zouden er meerdere buitenlandse clubs interesse hebben in de 24-jarige Younes.

 

Update 19.37 uur:

Amin Younes staat open voor een vertrek bij Ajax. De aanvaller wordt momenteel gelinkt aan Real Betis.

Ook Amsterdam staat open voor een transfer van de Duits international, zo meldt Voetbal International. Younes zelf heeft nog niets vernomen van Real Betis.

Al langere tijd is er ruis op de lijn tussen de clubleiding van Ajax en het management van de 24-jarige aanvaller. Ajax zou hem graag nog een jaar langer willen vastleggen, en zich op die manier verzekeren van een hogere transfersom. Beide partijen kwamen er echter niet uit.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog