Logo Voetbalblog
Stevens vertrekt bij Hoffenheim
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

Stevens vertrekt bij Hoffenheim

De Nederlander stapt op vanwege gezondheidsredenen. Verschillende Duitse media melden woensdag dat Stevens per direct Hoffenheim verlaat. Tegenover persbureau DPA werd dit woensdagmiddag bevestigd.

Stevens stond sinds oktober 2015 voor de selectie bij TSG Hoffenheim. Op dit moment staat de club 17e in de Bundesliga. Markus Gisdol begon het seizoen als trainer bij de Duitse club, maar door slechte resultaten werd hij ontslagen. Stevens werd aangesteld als interim-trainer.

Momenteel is het nog niet duidelijk wat de precieze medische klachten van Stevens zijn. Om 15:00 uur is er door Hoffenheim een persconferentie aangekondigd.

Update 15.00 uur:

Huub Stevens heeft op de persconferentie van TSG Hoffenheim officieel bevestigd dat hij aftreed als trainer van de Duitse club. De Nederlander heeft last van hartritmestoornissen en het kan zijn dat hij hiervoor geopereerd moet worden.

Stevens vindt het risico te groot om door te gaan, dus nemen assistenten Alfred Schreuder en Armin Reutershahn het over. Alexander Rosen, de directeur van de club, liet weten dat de club begrip heeft voor de keuze van Stevens.

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog