Logo Voetbalblog
Verhuurde PSV’er: “Geen mislukt avontuur”
© Pro Shots

april 2016 • Voetbalnieuws

Verhuurde PSV’er: “Geen mislukt avontuur”

Tot nu toe kwam Vloet, mede door een blessure, tot acht optredens, waarvan vijf invalbeurten. De middenvelder wil de huurperiode echter niet bestempelen als een mislukt avontuur, hij kiest voor het woord ‘ongelukkig’.

“Dat is een betere omschrijving. Liever had ik meer gespeeld, PSV had er vast ook meer van verwacht en Cambuur vast ook. Het is nu eenmaal zo gelopen. Ik heb wel altijd alles gegeven, laat dat duidelijk zijn”, zo vertelt Vloet aan het Friesch Dagblad.

De middenvelder gelooft niet dat het bestaande beeld, dat huurlingen zich minder betrokken voelen bij de zorgen van een degradatiekandidaat, klopt. “Dat is echt te kort door de bocht. Ik loop echt niet minder hard in het veld dan iemand die bijvoorbeeld tot 2020 vastligt. Integendeel.”

“Juist als huurling wil je je laten zien. Aan die club die je verhuurt én aan de club die je huurt”, besluit Vloet. De verhuurde PSV’er hoopt dat Cambuur degradatie weet te ontkomen, al wil hij natuurlijk ook graag dat de Eindhovenaren kampioen worden.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog