Logo Voetbalblog
Weer kritiek op Depay: “Die flapdrol hoort niet bij Oranje”
© Pro Shots

juni 2016 • Voetbalnieuws

Weer kritiek op Depay: “Die flapdrol hoort niet bij Oranje”

Boot haalt een moment van de training na de oefenwedstrijd tegen Ierland aan. “Tijdens de warming-up loopt iedereen tot de laatste pylon, behalve Depay. Hij keert bij de voorlaatste al om. De lusteloosheid en desinteresse straalden van hem af”, schrijft hij in zijn column voor De Telegraaf.

“In hun woorden kunnen mensen zich verbergen, in hun non-verbale gedrag nauwelijks of niet. Depay schreeuwde met zijn gedrag ordinair uit, dat hij schijt heeft aan de coaches Danny Blind, Marco van Basten, Dick Advocaat en Ruud van Nistelrooy. Eigenlijk aan iedereen, speciaal aan pers en publiek. Het wordt helaas getolereerd.”

Memphis krijgt al tijden felle kritiek over zich heen, maar bondscoach Blind zij begrip te hebben voor de situatie van Depay. “Omdat die zogenaamd in een moeilijke fase zit. Nota bene een middelmatige speler, die op een bijna sadistische wijze geen enkel begrip heeft voor de moeilijkheden van het Nederlands elftal en zijn staf. Voor Depay telt alleen maar Depay, altijd en overal. De flapdrol hoort gewoon niet in Oranje.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog