Logo Voetbalblog
De vriendin van Ian Maatsen, die hij achterliet in Griekenland
© Instagram

juni 2024 • Vriendinnen

De vriendin van Ian Maatsen, die hij achterliet in Griekenland

Hij hoorde bij de ongelukkige afvallers van Oranje, maar nu is hij er tóch bij op het EK: Ian Maatsen. De linksback van Borussia Dortmund moest daarvoor wel zijn vakantie in Griekenland afbreken. Hij lag ergens op een jacht, samen met zijn vriendin. Die vriendin van Ian Maatsen is Emely Tuinder.

Op haar Instagram-account valt te lezen dat Emely Tuinder half-Nederlands, half-Dominicaans is. Dat levert een mooie combinatie op. Maatsen liet dus wel wat achter in Griekenland.

Het is trouwens niet zo dat Ian en Emely elkaar pas net ontmoet hebben, want de dame deelt al sinds 2023 kiekjes met de voetballer. Glashelder is in ieder geval dat het Nederlands elftal er met de komst van Maatsen ook een prachtige voetbalvrouw op de tribune bij heeft.

Oh, nog heel even: wat vond Emely er eigenlijk van dat vriendlief plotsklaps naar het regenachtige Duitsland moest vertrekken? “Wat mijn vriendin ervan vond? Ze vond het ook mooi voor me”, stelt Maatsen de pers gerust. “Ze zei: “Ga lekker genieten, maak je niet druk om mij”. Ze heeft vijf dagen zon gepakt, dus ze moet wel blij zijn.”

We hebben nog wat beeld van Emely Tuinder voor je op een rij gezet.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog