Logo Voetbalblog
De nieuwe vriendin van Pierre van Hooijdonk, na zijn relatie van 30 jaar
© Instagram

juni 2024 • Vriendinnen

De nieuwe vriendin van Pierre van Hooijdonk, na zijn relatie van 30 jaar

Het EK is weer begonnen, dus dat betekent ook dat we Pierre van Hooijdonk dagelijks op de buis zien (of je dat nu leuk vindt of niet). We weten niet gek veel over het privéleven van de oud-spits, behalve dan dat hij de vader van Sydney van Hooijdonk is. Met de moeder van Sydney is hij niet meer samen. Dit is Elvira van Diemen, de nieuwe vriendin van Pierre van Hooijdonk (tekst gaat verder onder de foto).

“We hebben elkaar in het uitgaansleven van Breda leren kennen”, vertelde Pierre over zijn nieuwe vlam. “Mijn kinderen en ex hebben haar al ontmoet.”

Nog even over die ex: Pierre en Corina Wielaard zijn niet in haat en nijd uit elkaar gegaan. “We hebben er samen hard aan gewerkt, maar zijn tot de conclusie gekomen dat dit het beste is voor ons allebei”, vertelde hij een aantal jaar geleden aan RTL Boulevard. “Er is geen ander in het spel, maar de koek is op na dertig jaar.”

Het lijkt tussen Van Hooijdonk en zijn nieuwe vriendin tot nu toe wel goed te zitten. Op zijn Instagram zien we de ene na de andere foto van mooie reisjes voorbijkomen, die hij samen met Elvira doorbrengt.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog