Logo Voetbalblog
Dit is de vrouw van Kenneth Perez: ‘Nederlandse vrouwen zijn lelijk’
© YouTube / Facebook

januari 2023 • Vriendinnen

Dit is de vrouw van Kenneth Perez: ‘Nederlandse vrouwen zijn lelijk’

We kennen Kenneth Perez als een analist die geen blad voor de mond neemt, en dat gaat niet alleen op voor voetbal. De Deense oud-prof heeft een sterke mening over het uiterlijk van Nederlandse dames. Maar wie heeft hij zelf eigenlijk aan de haak geslagen? Een kijkje naar Britt, de vrouw van Kenneth Perez.

Wat weten we van Britt? Niet zoveel, behalve dat ze net als Kenneth Deens is en de twee al decennia lang gelukkig zijn. Kenneth en Brit hebben twee kinderen: een zoon en dochter. Af en toe komt het gezin van Perez voorbij op social media.

© Facebook

Perez keihard over Nederlandse vrouwen

Het is niet zo gek dat Perez de liefde nooit in Nederland vond, want de Nederlandse dames kunnen hem niet bekoren. En dat is nog zacht uitgedrukt, afgaande op zijn woorden tegenover NUSport.

“Als ik de Deense jongens die voor het eerst in Nederland komen spreek, is het eerste dat ze over de vrouwen zeggen: ‘goh ze zijn hier lelijk!’”, vertelde hij. “In Denemarken, Zweden en Noorwegen heb je gewoon hele knappe vrouwen. Wat ze hier in Nederland als een soort übervrouw zien, daar zie je er in Denemarken als je een avondje uitgaat wel honderd van.”

Overigens lijkt niet elke Deense voetballer die mening aangedaan. Zo is Lasse Schöne gewoon met een Nederlandse vrouw in het huwelijksbootje gestapt.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog